- KSOW 2014-2020
- Pomoc Techniczna Schemat II
- KSOW 2007-2013
- Leader
- Grupa Tematyczna ds. Zrównoważonego Rozwoju ObszarówGórskich
- Przedsiębiorczość
- Ochrona środowiska
- Rolnictwo
- Grupy Producentów Rolnych
- Produkty regionalne i tradycyjne
- Rozwój regionalny i lokalny
- Agroturystyka
- Konkursy
- Linki
- Polityka prywatności i plików cookies
Baza partnerów KSOW
SINGLE Baza PAR
Vivio
Forma prawna:
Osoba fizyczna prowadząca działalność gospodarczą
Adres siedziby:
dolnośląskiePartyzantow 111 251-679 wroclaw
NIP:
7352012158
Zasięg terytorialny:
lokalny
Priorytety PROW:
- I. Transfer wiedzy i innowacje
- Innowacje w przetwórstwie rolno-spożywczym
- Innowacje w łańcuchach żywności
- Transfer wiedzy
- III. Organizacja łańcucha dostaw żywności
- Marketing produktów rolnych
- Produkty ze znakami jakości
- Przetwórstwo produktów rolnych
Opis dotychczasowej działalności:
tradycyjny wyrob pieczywa i ciast, pieczywo z mak od lokalnych producentow, wypiek metodami tradycyjnymi i metodami dlugiej fermetacji
Data rejestracji: 11.12.2016

