- KSOW 2014-2020
- Pomoc Techniczna Schemat II
- KSOW 2007-2013
- Leader
- Grupa Tematyczna ds. Zrównoważonego Rozwoju ObszarówGórskich
- Przedsiębiorczość
- Ochrona środowiska
- Rolnictwo
- Grupy Producentów Rolnych
- Produkty regionalne i tradycyjne
- Rozwój regionalny i lokalny
- Agroturystyka
- Konkursy
- Linki
- Polityka prywatności i plików cookies
Baza partnerów KSOW
SINGLE Baza PAR
Uniwersytet Rzeszowski, Zakład Chemii i Toksykologii Żywności
Forma prawna:
Jednostka naukowa/ uczelnia wyższa
Adres siedziby:
podkarpackieal. Rejtana 16c35-959 Rzeszów
NIP:
8133238822
REGON:
691560040
Zasięg terytorialny:
regionalny
Priorytety PROW:
- I. Transfer wiedzy i innowacje
- Innowacje w przetwórstwie rolno-spożywczym
- Transfer wiedzy
Opis dotychczasowej działalności:
Zakład specjalizuje się w analizie jakości miodów odmianowych oraz składników bioaktywnych w żywności pochodzenia roślinnego a także zastosowaniu innowacyjnych metod utrwalania surowców roślinnych (ozonowanie).
Data rejestracji: 10.01.2020

